WERKWIJZE

Werkwijze

1. Berichtje

Wanneer jij jouw persoonlijke verhaal, emotie of herinnering wilt vastleggen op doek, begin je door mij een berichtje te sturen met jouw eerste gedachten over dit schilderij. Het helpt me als je foto’s van schilderijen mee stuurt die je ooit hebt gezien en erg mooi vindt.

2. Intakegesprek

Vervolgens plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek hoor ik graag je verhaal aan en stel ik vragen om deze scherp(er) te krijgen. We bepalen samen de kleuren en de structuur van het schilderij. Aan de hand van dit gesprek stel ik een moodboard voor je op.

3. Schetsen

Naar aanleiding van jouw verhaal en wat we hebben afgesproken tijdens het intake-gesprek, maak ik een schets. Deze schets deel ik met je en mag jij vervolgens voorzien van feedback. Binnen drie feedback rondes zorgen we er samen voor dat de schets af is.

4. Jouw schilderij

Zodra je akkoord bent met de schets, ga ik met het doek aan de gang. Gedurende het proces houd ik je op de hoogte van het proces en vraag ik waar ik dat nodig acht naar jouw mening. Zodra het doek af is, zorg ik ervoor dat deze z.s.m bij jou wordt afgeleverd.