KUNST OP MAAT

KUNST op maat

 
Ik vind het belangrijk om me als vriendin, zus, professional; als mens te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door stil te staan bij de dingen die ik mee maak en het gevoel dat het oproept. Het helpt mij om deze gevoelens zo nu en dan vast te leggen op doek. Zo is Car’s Kunst begonnen; als uitlaatklep voor mijn persoonlijke ontwikkeling. In de tussentijd heb ik voor meerdere mensen hun verhaal op doek vast mogen leggen. Door te luisteren naar deze persoonlijke verhalen, samen de kleuren en de stijl erbij te bepalen, resulteerde dit in onderstaande unieke schilderijen.
  

tekening op maat

 
Mocht je jouw verhaal realistischer afgebeeld willen hebben, neem dan eens een kijkje naar mijn lijntekeningen hieronder. Door foto’s om te zetten naar lijnen, maak ik een realistisch maar kunstzinnig plaatje van jouw verhaal. Het hoeft niet bij enkel lijnen op paper te blijven – ik maak namelijk ook 3D lijntekeningen op canvas. Leuk om cadeau te geven!
De verhalen bij deze doeken zijn erg persoonlijk en om deze reden worden ze niet online gedeeld. Wil jij jouw verhaal op doek vastleggen? Twijfel niet en contact me vooral.