OVER

Over

Vanaf zolang ik me kan herinneren, hebben schilderijen mij geboeid. Een verhaal overbrengen zonder dat het verhaal realistisch is weer gegeven, maar overgangen van kleuren die voor iedereen een andere betekenis hebben; dat vind ik zo tof!

Als kind schilderde ik al veel, op de middelbare koos ik tekenen als bijvak en tijdens mijn studententijd ben ik hier altijd mee door gegaan.
In deze studententijd kocht ik, net zoals praktisch elke student, mijn gehele inboedel bij de Ikea – lekker makkelijk, redelijke kwaliteit en goedkoop. Maar de schilderijen op mijn kamer en in het huis maakte ik zelf. Het kon dus zo maar zijn dat er elke maand een nieuw kunstwerk op de gang hing. De invulling ervan was volledig afhankelijk van mijn stemming of de inspiratie die ik ergens had opgedaan.
 
Ik kwam veel over de vloer bij andere studentenhuizen die hun schilderijen wél bij Ikea kochten. En zo viel het me op dat in de verschillende huizen vaak dezelfde Ikea “kunst” hing. Zonde! Het was niet uniek. Maar vrij logisch ook wel, want een op maat gemaakt schilderij is duur – daar kwam ik al snel achter. Dat moest anders kunnen…

Zo is Car’s Kunst ontstaan. Car’s Kunst is gericht op iedereen die een uniek, persoonlijk en betaalbaar schilderij aan de muur wilt hebben. Hiernaast kan je bij Car’s Kunst ook terecht als je een persoonlijk verhaal, beeld of herinnering wilt vastleggen aan de hand van abstracte kunst op doek. Dit kan een kunstwerk op maat zijn, maar je kan ook altijd even bij “Kunst en klaar” kijken. Wat zeker is, is dat je met Car’s Kunst altijd een uniek, kleurrijk en betaalbaar schilderij op maat bij jou aan de muur hebt dat met veel liefde door mij voor jou is gemaakt. 

Liefs Carmen